fredag 14 november 2014

Höstuppdatering

Efter en otroligt intensiv valrörelse har vardagen nu återgått såpass mycket till sitt vanliga tempo att jag nu känner att jag kan börja blogga igen. 


Jag visste ju att det skulle bli tufft, tuffare än något vi gjort, men riktigt hur påfrestande det skulle bli hade jag ingen aning om. I början/mitten på augusti var det som allra värst. Jag stod i stort sett helt ensam och skulle, bortsett från enstaka inhopp av andra medlemmar, bära hela valrörelsen i Sollentuna på egen hand. 

Jag sov knappt på en vecka och en tidig morgon när jag skulle gå och lägga mig och såg mig själv i spegeln insåg jag att det hade gått för långt. Jag såg helt enkelt inte frisk ut. 


Efter det tog jag det betydligt lugnare och ställde högre krav på aktivitet från de övriga medlemmarna (som i samma veva började komma tillbaka från sina semestrar).

Tempot har dock fortfarande varit högt fram till första kommunfullmäktige. Jag har lärt mig så otroligt mycket under denna valrörelse, både på det personliga och det professionella planet. 

Jag vill även passa på att tacka alla de som röstat på oss, det betyder så mycket. Tack för att ni gör Sollentuna, Stockholm och Sverige bättre!

/ J.H

0 kommentarer:

 
blog design by suckmylolly.com | Blogg Topplista Distributed by Deluxe Templates
Share