fredag 9 augusti 2013

En natt i min egen säng

Nu har vi efter många om och men äntligen fått våra nya tapeter så att vi kan sluta leva i våra flyttkartonger! 


Det här måste firas! Tyvärr stängde Systemet för flera timmar sedan men vi har nog någonting här hemma, lite avslagen läsk eller kaffelikör eller vad som helst. Inatt kommer jag att kunna sova i min egen säng igen, vilken känsla!


Igår var det möte med SD Västerbotten i underbart vackra Lycksele. Vi diskuterade lite inför kyrko-, kommun- och landstingsvalen och jag fick även sitta med som adjungerad vid det efterföljande styrelsemötet. Jag, vice samt ordinarie distriktsordförande för SD Västerbotten bytte sedan snabbt några ord innan vi skildes åt och begav oss hemåt först framåt midnatt.

Utsikten från rummet där vi höll till var helt fantastisk:


Om tre veckor kommer våra kattungar att födas, vilket till mitt stora förtret krockar med SDUs sommargille i Sölvesborg. Väldigt tråkigt. Jag hade verkligen sett fram emot att åka i år men det blir för tajt inpå och sambon klarar inte av att vara hemma själv om något skulle gå fel.

Jag skulle så gärna ha velat åka (även om det hade varit krångligt och dyrt) och träffat de andra SDU:arna, minglat och fått en signerad kopia av Jimmies bok. Men det kommer väl fler tillfällen antar jag... Kanske skulle jag kunna få någon att köpa den åt mig och sedan posta den hit upp? 

Ibland känner man sig verkligen frånkopplad från resten av SDU när man bor här uppe i den illröda obygden. Det har varit ett rätt ensamt jobb hittills. Samtidigt är det ju faktiskt just här, där vårt väljarstöd är som allra svagast, som vår närvaro behövs som mest. 

Kan jag då genom mitt engagemang hjälpa till att höja vår lägstanivå och därigenom hela förbundet - och i längden partiet - så är det värt alla uppoffringar.

/ J.H

0 kommentarer:

 
blog design by suckmylolly.com | Blogg Topplista Distributed by Deluxe Templates
Share