lördag 9 mars 2013

Tack till alla läsare!

Den här månaden fick bloggen i genomsnitt 60 unika sidvisningar varje dag. Även de dagar då jag inte har skrivit något alls (som när jag varit sjuk) har den ändå haft minst ett tjugotal visningar, något som jag tycker är extra roligt att se.

Jag blir självklart jätteglad över att folk läser min blogg och jag hoppas verkligen att ni som gör det gillar den och tycker att den är intressant. Jag skriver ju inte här enbart för min egen skull, då hade jag faktiskt kunnat hålla mig till en pappersdagbok. ;)

Själv tycker jag att jag har levt upp till det mål jag satte upp tidigare om att börja skriva lite mer politiskt, med både Newsmill-artikeln, LUF- och REVA-inläggen publicerade bara under de senaste veckorna. Är faktiskt lite stolt över mig själv...

Jag ska självklart fortsätta att bli bättre på det men samtidigt vill jag hitta nya mål att jobba mot. Jag tänkte starta utmaningen Blogg100 fr.o.m det här inlägget, d.v.s att posta minst ett blogginlägg varje dag i 100 dagar. Nu är ju kanske inte det i sig något riktigt "mål" men jag tror att det kan hjälpa till med motivationen när den börjar tryta.

Någon som har några tips på vad jag bör skriva om eller fokusera på? Något ni vill veta mer om kanske?

/ J.H

0 kommentarer:

 
blog design by suckmylolly.com | Blogg Topplista Distributed by Deluxe Templates
Share