söndag 10 mars 2013

Sömnproblem

Och där vände det.
Inatt har sömnproblemen kommit tillbaka med besked. Förhoppningsvis bara tillfälligt så jag ska försöka att ha överseende med det här "bakslaget".

Jag vet inte om det bara är tanken på att jag åker härifrån imorgon som har spökat eller om det kanske bara varit turen som gjort att jag har lyckats sova så bra den senaste veckan. Kanske är det en kombination?

Jag låg och försökte sova från 03-tiden inatt, då Chelsea somnade, men utan någon större framgång. Jag lyckades till slut få 3,5 timmes sömn någonstans mellan kl 06:30 och 10:00, så helt sömnlös blev jag ju iaf inte.

Känns lite tråkigt bara när det gått så bra fram till nu. Hade ju hoppats på att jag hade nått någon form av "vändpunkt" och att jag nu skulle kunna sova som folk igen.

Det var så länge sedan sist att jag glömt bort hur skönt det är, hur mycket det underlättar allt annat i vardagen och hur bekvämt det gör livet i övrigt att få sova ordentligt varje natt. Nu är minnet uppfriskat igen. :)

Sedan tänker jag ju också att det faktiskt skulle kunna vara en ren tillfällighet att jag sov sämre just inatt eftersom Melodifestivalen igår rubbade lite på min nyvunna, fragila dygnsrytm.

Oh well. Ny dag, nya tag! Jag får helt enkelt göra ett nytt försök ikväll och hoppas på att allt går bra igen då.

/ J.H

0 kommentarer:

 
blog design by suckmylolly.com | Blogg Topplista Distributed by Deluxe Templates
Share