torsdag 14 mars 2013

Sista dagen...

När jag vaknar idag är det min sista dag i Stockholm. Jag ska träffa pappa och vi ska titta om det finns något kvar i min gamla lägenhet (som ju egentligen är hans) och uppe på vinden som jag ska ha med mig upp till Umeå.

Sedan ska vi fika och efteråt ska jag umgås med min lillebror och mamma lite innan jag tar tåget upp igen. Mitt tåg går ju inte förrän kl 22 så det blir nog en lugn hemmakväll med mammas hemlagade mat och lite familjetid skulle jag tro.

Idag (13/3) var jag och en gammal kompis på restaurangen Korea House på Ynglingagatan och åt bibimbap med kimchi. Personalen och maten var underbar, priserna var helt ok och det stör mig att jag inte kan komma tillbaka när jag vill. Vi har ju inte ens någon koreansk restaurang i Umeå... :(

Koreansk husmanskost är faktiskt något av det godaste jag vet. Jag förstår verkligen inte hur det inte kan ha "slagit igenom" här i Sverige, det påminner ju om klassiskt svensk sommarmat blandat med thai och lite sushi-influenser?

Efteråt gick vi iaf till baren Tiki Room på Sankt Eriksplan och tog några helt underbara drinkar (måste tipsa er som aldrig varit där om drinkarna Banana Boat och Missionary's Downfall). Vid halv ett gick vi hem igen och nu tänkte jag gå och lägga mig.

Försökte sova tidigare men då blev jag inte alls trött så jag gick upp igen för att bli det är först nu vid 04:30-tiden som ögonlocken börjar bli riktigt tunga. Vi hörs imorgon!

/ J.H

0 kommentarer:

 
blog design by suckmylolly.com | Blogg Topplista Distributed by Deluxe Templates
Share