tisdag 19 mars 2013

Kommunikationsplanen

Jag har, till viss del med anledning av de senaste uteslutningarna inom partiet, läst igenom vår kommunikationsplan igen.

Rätt så intressant läsning för dem som inte redan har läst den och det är ju alltid bra för oss aktiva att fräscha upp minnet lite, särskilt vi som bloggar/microbloggar eller på andra sätt är aktiva inom sociala medier.

Mycket som står i kommunikationsplanen kan tyckas vara självklarheter men jag tycker ändå att det är bra att ha något skriftligt att förhålla sig till. I övrigt tänker jag inte uttala mig om ämnet uteslutningar, vilka som berörts och varför. Det är inget som jag tänker kommentera, inte ens privat, så ni behöver inte fråga mig om det.

Lite mer positiva nyheter är att bloggen, trots att jag varit så inaktiv de senaste dagarna, snittar 70-75 sidvisningar om dagen just nu. Helt sjukt ju. <3

Mer negativt är att jag har extremt ont i axeln/ryggen men jag har ingen aning om varför. Har väl sovit konstigt eller suttit fel... Ska ta en Alvedon, en kopp kaffe och sedan en kort promenad och se om det kanske hjälper lite.

/ J.H

0 kommentarer:

 
blog design by suckmylolly.com | Blogg Topplista Distributed by Deluxe Templates
Share