söndag 10 mars 2013

Hårfärgsinlägg

Har haft värsta hårfärgningsäventyret hela dagen idag. Det är dessutom det enda jag har gjort, förutom att spela in ett nytt vlogginlägg och att packa färdigt.

Det började med mitt blonda hår med rosa underhår och Chelseas helsvarta. Det rosa i mitt blekte jag bort och ersatte med mörkt turkosa slingor men jag gillade inte färgen, den var för mörk och alldeles för grön så jag tog bort den igen.

Nu är mitt hår i stort sett bara blont igen, liiite ljusare än i morse och redo för den nya färgen som jag ska lägga i när jag kommer upp till Umeå igen. vilken det blir får bli en överraskning. :)

Dessutom fixade jag Chelseas hår igen. Jag blekte en stor slinga (på samma sida som hennes stygn suttit dessutom, vilket krävde lite pyssel) och lade sedan i samma turkosa färg som jag hade. Hennes hår blev jättesnyggt.

Är riktigt stolt över mina hobbyfrisörs-skills, särskilt vad gäller s.k extremfärger (Directions, Stargazer, Manic Panic, etc.). Kan göra nästan vad som helst med dem känns det som.

En av fördelarna med att ha varit punkare och att ha färgat och klippt både mitt eget och andras hår sedan jag var 15 år. ;)

/ J.H

0 kommentarer:

 
blog design by suckmylolly.com | Blogg Topplista Distributed by Deluxe Templates
Share