tisdag 5 februari 2013

Lattevispar och träskor

Nu är precis ALLT jag äger och har nedpackat i flyttlådor. Några är uppe i Umeå men de flesta är här och de har jag packat nästan helt själv, de flesta under det senaste dygnet. Lite svettigt men tillfredsställande. :)

Det är ändå smått fantastiskt hur mycket saker jag lyckats samla på mig under mitt relativt korta liv. Gosedjur, sjärtlappar, lattevispar, "våldtäktsficklampor" med inbyggda larm, träskor med platå, fyra flaskor raklödder för män, andra människors mediciner, köksredskap som jag inte ens vet hur man använder... Ja, listan kan göras mycket lång.

Lägenheten i Umeå är iaf städad nu och förrådet i källaren ska vara tömt när vi kommer fram. Jag har inte sovit på hela natten men jag är grymt peppad. Roadtrip! Nu åker vi om bara någon timme. :D

Stockholm kommer att bli klart jobbigare att lämna än Kiruna var, här har jag ju växt upp. Kommer alltid att älska denna vackra stad.

Vi ses snart igen, Stockholm!

/ J.H

1 kommentarer:

Anonym sa...

Gissa hur mycket stuff (som inte var mitt) jag hittade när jag packade inför min flytt från Sthlm... Holy fuck vad mina vänner glömt/lämnat hos mig. Kläder, elektronik, mediciner... Hittade faktiskt också raklödder för män, och kalsonger! HAH!

 
blog design by suckmylolly.com | Blogg Topplista Distributed by Deluxe Templates
Share