tisdag 22 januari 2013

Studier, TENS och skolbesök

Igår blev jag färdig med en av de två kurser jag läst under tiden jag bott här i Kiruna. Känns grymt skönt! Skrev även en två timmars tenta i Fysiologi och jag tror att jag kan få ett rätt högt betyg vilket självklart känns bra då jag också ansträngde mig rejält den här gången.

Vaknade dessutom till ett mycket härligt besked idag - SDU är välkomna att ha bokbord på alla Lapplands gymnasieskolor under våren. Jag blev först lite orolig i fredags då ledningen ville diskutera sin policy gällande oss över helgen.

Beskedet om vi skulle få komma och under vilka former skulle ha kommit igår men nu blev det ju positivt så jag kunde inte vara mer nöjd. Allt vi behöver göra är att höra av oss två veckor i förväg och sedan är det bara att köra på!

Nu ska jag och sambon fortsätta att planera inför flytten som nu är mindre än två veckor bort. Just nu är den nya torktumlaren det heta ämnet.

Jag har även införskaffat en liten TENS-apparat (samma modell som på bilden) för min ryggsmärta och jag fullkomligt älskar den!

/ J.H

0 kommentarer:

 
blog design by suckmylolly.com | Blogg Topplista Distributed by Deluxe Templates
Share