lördag 21 april 2012

Skolbesök med SDU (och ny lägenhet?)

Klantig som jag är råkade jag är råkade jag för några dagar sedan skriva in dagens datum när jag skulle skrivit in mitt födelsedatum i ett av Googles formulär. Detta tolkades som att jag enbart var en dag gammal, minderårig alltså, och mitt Google-konto (vilket även bloggen är kopplad till) har just låsts upp efter att ha varit blockerat i flera dagar. Jaja, nu är jag i alla fall tillbaka i matchen igen. :)


Den här veckan har vi i SDU börjat åka runt och besöka gymnasieskolor i Stockholm. Vi började i tisdags då vi besökte Östra Gymnasiet i Skogås och jag medverkade även igår då vi var på Psykologigymnasiet i Solna. Det var självklart väldigt roligt att äntligen få komma ut och föra fram sitt budskap till så många ungdomar, att debattera eller bara prata med både eleverna och representanterna för de andra  ungdomsförbunden. 


Båda besöken gick bra och de flesta vi pratade med var väldigt trevliga och villiga att lyssna på vad vi hade att säga. Vi fick även med oss "goodie-bags" när vi lämnade Psykologigymnasiet, vilket jag tycker var jättegulligt.


Det har säkert hänt en massa som jag inte orkar skriva om nu men en sak som jag inte kan vänta med att berätta, fastän det inte är helt hundra än, är att jag och min sambo förmodligen kommer att flytta ganska snart. 

Vi har lyckats hitta en kvinna med en lägenhet i Täby (en 2:a på 60 kvm) som vill byta den, och en annan mindre lägenhet, mot min "svärmors" nuvarande jättestora lägenhet i Haninge. Vi ska åka och kolla på den nu på söndag men om allt känns bra mellan oss och kvinnan som bor där nu så flyttar vi kanske i början av juni. :)


Nu är det dessutom bara knappt tre veckor kvar till vi ska hämta hem vår lilla kattunge. Jag längtar redan så otroligt mycket, önskar nästan att jag kunde spola fram tiden lite.

/ J.H

0 kommentarer:

 
blog design by suckmylolly.com | Blogg Topplista Distributed by Deluxe Templates
Share