lördag 31 mars 2012

Ny familjemedlem?

Jag kunde inte vara med på torsdagsmötet den här gången men jag hade en bra anledning. De senaste månaderna har jag ju funderat mycket på att skaffa en till katt, en fertil hona, och jag var från början och ända fram till i tisdags helt inställd på att det skulle bli en Exotic (en korthårig perser alltså). 


Den senaste veckan har jag däremot svängt om lite gällande rasen och istället blivit helt förälskad i den här charmiga lilla tjejen som vi varit och hälsat på hos hennes uppfödare i Uppsala:


Hon är en chokladfärgad Brittisk korthår, precis som min äldsta katt och de har faktiskt samma pappa. Dessutom är hon fantastiskt lugn och jättemysig och hennes mamma är jätteduktig med henne och hennes bror, vilket ju bådar gott för framtiden. :3
Hon har fortfarande inget namn här hemma än, vi väntar fortfarande på att uppfödaren ska bekräfta att just vi får tinga henne och vill inte bli allt för fästa vid henne även om det är svårt att låta bli. Just nu kallas hon bara "Liten", hon ser ju ut som en liten trollunge. 

/ J.H

0 kommentarer:

 
blog design by suckmylolly.com | Blogg Topplista Distributed by Deluxe Templates
Share