fredag 23 mars 2012

SDU:s nya kampanj

Jag var på SDU:s torsdagsmöte igår kväll och lanseringen av vårens nya kampanj Stolt svensk som presenterades av vår förbundsordförande Gustav Kasselstrand. Som vanligt var det kul att träffa alla och extra roligt att vi blev ganska många den här veckan, inklusive några nyare ansikten.

I samband med kampanjen kommer det bl.a att delas ut flygblad (som även kan laddas ned här), skapas filmer och skrivas debattartiklar. Dessutom kommer vi som vanligt inom SDU att delta i skolbesök på landets skolor och bedriva annan utåtriktad verksamhet.

Läs mer om kampanjen på SDU:s nya hemsida.

Idag hade jag ledigt från skolan och kunde umgås med pojkvännen hela dagen. Nu på kvällen har jag börjat tvätta ur den röda färgen ur håret. Jag tänkte satsa på att vara blond igen till sommaren, känns som att håret borde ha återhämtat sig lite då. :)

Jag har suttit med mjällschampoo i håret i någon timme, sedan med inpackning och sist med balsam. Det har funkat riktigt bra så nu är jag ungefär halvfärdig, är bara det sista som inte släppt riktigt än men nu är det knappt något rött kvar.


/ J.H

0 kommentarer:

 
blog design by suckmylolly.com | Blogg Topplista Distributed by Deluxe Templates
Share